Martedi

Jaha, jag har inte så mycket att skriva. Händer inget överväldigande i mitt liv för tillfället. Har jobbat idag, sen stack jag och tränade. Var riktigt skönt idag, jag tog ut mig till max så svetten lackade. Det är så det ska va!
Måste lämna in önskemål idag om vilka veckor jag vill ha semester i sommar, har lite problem med det, lite halvt ångestfyllt sådär. Har liksom inte planerat så mycket av sommaren än. Men det får väl bli som det blir. Tjoflöjt

Patience


Oh sunny day

Denna, min första lediga helg på länge, har jag:
kört bil till Blekinge
köpt en bikini, med ROSA prickar :D
lagat lasagne med mormor
ätit tårta med 46 ljus på
jagat tvillingar
ätit på thailändsk restaurang
tittat på fotboll
saknat Zlatan i anfallet
tränat
legat på en bänk i solen
varit barnvakt
ätit lax

Idag har man verkligen känt av våren! Så många gånger man har jublat över att våren äntligen kommit, för att i nästa ögonblick förbanna sig över de kyliga vindarna och den råa luften.
Idag var det annorlunda, iaf till en början. Jag tog på mig vantar, mössa och jacka innan jag gav mig iväg på cykeln. Det brukar ju ändå behövas, frusen som jag är. Men ack nej. Plaggen flög av, ett efter ett, till och med jackan. Solen värmde verkligen. Men... säg den glädje som varar för evigt. Gråa, nästan svarta moln drog in över staden och gav ifrån sig hagelkulor. Hurra! Att våren alltid ska vara så jäkla seg.. Jag som har köpt bikini och allt. Kom igen!

    
Kusinvitamin linslus                                             20+20+3+3 -årstårta


Imorgon är det back in business. Jobb 10-19, är inte alls sugen på det.
Kram och handslag, Emmzor


Fredag fredag

Så var man hemma efter en lång arbetsdag. Pissmycket folk på Nova hela dagen, undrar var alla kommer ifrån..
Funderade på om jag skulle följa med ut i Malmö ikväll, men jag orkar nog inte. Sitter fint med en hemmakväll, ska upp tidigt imorgon ändå och köra till Blekinge och hälsa på mina små tvillingkusiner plus storkusin haha :) Längesen jag träffade dem så det ska bli kul! Är för en gångs skull ledig heeela helgen. Sjukt härligt! Nu ska jag äta indisk mat, nice! Må väl, trevlig helg! Tjingeling

Btw, Prisa gudarna, här kommer skattåterbäringen! Deklarationen kom idag, trodde jag skulle få restskatt från ifjol, men icke, jag ska få tillbaka drygt 1000 riksdaler, tackar vi för :)

Ful baddräkt föressten, passar dig perfekt!

Började kolla på Eva och Adam häromdagen när jag inte hade nåt bättre för mig. Jodå jag har fyllt 20, men barnet inom mig kommer aldrig försvinna haha. Tobbe står ju i en klass för sig! 

 

Life is a rollercoaster

...just gotta ride it.
Det är sjukt hur allt kan vända så snabbt.
Ska gå ut och rensa tankarna.

Some put their trust in the guitar.

Vår?

Svinkallt ute, ena stunden strålande sol, nästa snöfall. Vad händer? Jag vill ha våååår! På riktigt!
Jag och Stoffe var på badet idag, 65 riksdaler för att ta sig en simtur, några åk i vattenrutschkanan och en stund i bubbelpoolen. Rena rånet enligt mig! Tacka vet jag när det kostade 25. Efter det stack vi och käkade, och fikade. Så nu behöver jag inte äta mer idag. Ikväll blir det bio, Watchmen tror jag den heter. Jag och superhjältar har inget förhållande överhuvudtaget (kan knappt skilja på stålmannen och spindelmannen), men det kan det kanske bli ändring på.

Over and out, adjöken!

Sjukt bra låt


...dessutom på skånska :)


Just another manic monday

Hemma från jobb och blev sjukt sugen på fil och flingor, så det fick det bli hehe. Sitter och väntar på att det ska sluta tuta upptaget så jag kan ringa Sanna.. åhh noll tålamod jag har.
Idag hade jag utvecklingssamtal med chefen, gick bra. Vi bestämde att jag ska utbildas till handledare inom den närmsta framtiden. Varför inte liksom? Känner mig ändå bekväm med allt som det är nu, så det är ju bara kul att få lite utmaningar. Dessutom tycker jag det är sjukt kul att lära ut och hjälpa andra, så förhoppninsgvis ska det inte bli några problem. Sen är ju beige skjorta snyggare än ruuutig ;)

I can still recall our last summer


Jag saknar er mina mörtar

Fyra saker

Fyra tv-program jag brukar se: fotbollskanalen, parlamentet, efterlyst, familjen annorlunda ;)
Fyra saker jag gjorde i går: jobbade, körde bil, tränade, tittade på tv
Fyra saker jag längtar till: sommaren, solsemester, Tesse kommer hem från Bali, helgen
Fyra saker som står på min önskelista: jeans, solbrillor, jorden-runt-resa, en Mimmi-Emma-Emma-Maja-dag
Fyra saker jag avskyr: egoister, oärlighet, skryt, surströmming   
Fyra saker jag tycker om att göra: kolla fotboll ,åka skidor, umgås, bada i havet
Fyra saker jag åt i går: pommes, äpple, kanelbulle, köttfärssås



Zlatan är kung, kommer alltid att vara.

Sakna



Maja påminde mig om vår Dresswomanbild från i somras.
Fan vad jag saknar Mallorca, Magaluf och sommaren!

Saturday, wait

Jaha, då var man hemkommen från ännu en arbetsdag på Donkan, Nova Lund.  SÅ härligt med lördagar. Allt handlar om ungar, Happy Meal och ballonger. Jag slapp dock det mesta av det där då jag härjade med boysen i köket! Ganska skönt faktiskt. Undrar just hur många cheeseburgare som har förbipasserat under dagen. Dagens happening var nog ändå när Ola Lindholm kom förbi med sin familj. Inte första gången han besöker oss, sist handlade han av mig hehehe nice. Han har alltid varit lite av en favorit, särskilt i mina yngre år. Wildkids och Myror i brallan liksom hallå - det säger allt!

Det sägs...

...att ovan molnen är himlen alltid blå.
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den.
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen.
Men det hjälper sällan dom som har bli'tt våta.

Friday i'm in love

Idag är det fredag och jag ska träffa min allra bästa barndomsvän Sofia. Eller Fia som jag alltid har sagt. När vi var små var det enda som skiljde oss åt 10 meter och ett hål genom häcken. Det var tider det.
Ska bli spännande att se hennes lägenhet, har bara sett den utan möbler förut. Jag vill också flytta hemifrån! Tror jag. Ibland vill jag det mer än något annat, men samtidigt vet jag inte om jag skulle klara av att bo helt själv, lite läskigt och ensamt. Så känner jag iaf hehe. I eftermiddag ska jag jobba, och sen blir det jobb heela helgen också, woho!

One night in Bangkok

Jisses. Vilken dag. Känner mig fortfarande som en zombie trots att jag har sovit från och till hela dagen. Natten blev lång och sömnen kort. Vaknade imorse upp på Nilstorp hos två stencoola systrar från Småland, Linda och Sandra. Snälla som de är lät de oss trötta satar som inte orkade pallra oss hem sova där. Den tänkta efterfesten blev det väl inte så mycket av, alla däckade istället. Liv i luckan var det istället tidigare under kvällen på förfesten hos Andreas och sen på Västgöra nation. Har aldrig varit där innan, men jag tyckte det var riktigt bra. Blir nog fler besök dit!
Godnatt världen.

Varför ska det vara så jävla svårt

Förvirrad. Kluven. Fan.

Rise and shine

Dags att pallra sig upp ur min ljuvliga säng. Stoffe har fått för sig att vi ska träna klockan 10 idag, dock fick jag det uppskjutet en halvtimme, nån måtta får det vara. Sen blir det lunch och jobba resten av dagen. Känns som en evighet sen sist efter två dagars ledigt. Nä nu ska jag göra mig lite ljuvlig gröt.
Ciao

Sol, vind och vatten

Nu ska jag ut och gå,
i solen,
i vinden,
i mina vita tygskor.

Ett år av frihet

Gud jag kom nyss på en sak. Idag är det prick ett år sedan jag tog av min tandställning. Kors i taket det har varit ett underbart år utan stål i käften!

Mätt

Just nu är jag är så fruktansvärt mätt. Var och tränade innan och Sanna hängde på så det var trevligt. Hon hade inte gymmat på hur länge som helst, så hon kommer nog känna att hon lever imorgon hehe. Även att hon övertalade mig att köra den där löparmaskinen som uppvärmning. Vet inte vad den kallas men jag och Stoffe brukar ha roligt åt folk som använder just den där. På nåt sätt ser det så fånigt ut haha. Jobbig var den iaf, men efter några minuter fick jag ändå nog och gick över till min kära roddmaskin istället.
Det jag skulle komma till var i alla fall att jag under min cykeltur hem blev oerhört sugen på scones. Så jag slängde ihop en deg och kastade in en plåt i ugnen i ett svisch när jag kom hem och nu sitter jag här helt uppsvälld och övermätt av mina bakverk. Som det kan gå!

Back in business

Tjoflöjt! Hälsar härmed mig själv välkommen tillbaka till bloggvärlden som jag lämnade för, vad kan det ha varit.. 2 år sedan? Jag tröttnade helt enkelt, men se som det kan bli, here i am, vi får se hur länge det varar den här gången. Kan ändå vara ganska bra att få vädra sina tankar, känslor, åsikter och allt vad det kan vara lite då och då. Here we go!

RSS 2.0